GRATIS OFFERTE

Our Method

we geven u graag een idee van hoe we tewerk gaan.

 

icon-brainstorm

1. BRAINSTORM

We komen graag vrijblijvend bij u langs voor een eerste gesprek. We willen immers graag weten wat uw verwachtingen van de beursdeelname zijn, wat uw doelstellingen voor deze beurs zijn en welke uw doelgroep is. Kortom: we maken een beeld op van wat we voor u kunnen betekenen. Mocht u eraan twijfelen: we helpen u zonder problemen om uw doelstellingen te bereiken!
 
icon-voorstel

2. VOORSTEL OP MAAT

Op basis van de informatie uit het eerste gesprek, bezorgen we u een offerte en 3D-voorstel op maat. We houden bovendien rekening met het door u vooropgestelde budget voor de stand. Op basis van uw feedback werken we een finaal voorstel uit en stellen we alles in het werk om uw stand op maat te realiseren.
 
icon-voorbereiding

3. VOORBEREIDING EN BEGELEIDING

Het is uitermate belangrijk om goed voorbereid te zijn. Daarvoor kan u rekenen op Stand by BM! Van zodra we uw akkoord voor de stand hebben ontvangen, maken we de ontwerpen voor de panelen verder in orde. De ontwerpen worden gemaakt door ons eigen ontwerpteam waarmee u rechtstreeks in contact staat.

Doordat we de meeste frames en elementen op voorraad hebben, kunnen we snel reageren en hoeven enkel de panelen op maat van uw stand gedrukt te worden. Tenslotte bezorgen we u alle nodige informatie die u nodig heeft om te bezorgen aan de beursorganisatie. Daarnaast helpen we u van a tot z bij het invullen van de documenten van de beurscatalogus: aanvragen van elektriciteit, water, takelpunten...
 
icon-opbouw

4. OPBOUW EN OPLEVERING

Ons ervaren team zorgt ervoor dat alles tijdig wordt opgebouwd. We leggen de vloer, bouwen de stand op, sluiten de elektriciteit en elektro aan, plaatsen het meubilair en leggen alles (jawel, alles) klaar in de berging, balie en/of koelkast.

Buiten ons zeer ruime aanbod als one stop shop (zie de volgende pagina’s) kunnen we ook uw materialen bij u ophalen en op de beurs klaarzetten. U hoeft zelf quasi niets mee te brengen naar de beurs.

Wanneer alles klaar staat, nodigen we u graag uit bij de oplevering. We geven dan o.a. een volledige briefing over de stand (elektriciteit, kabels, aansluitingen...).

Van zodra de beurs is begonnen blijven we ook 24/7 bereikbaar indien u vragen heeft. U kan dus steeds op ons rekenen en waar nodig zijn we aanwezig.
 
icon-afbouw

5. AFBOUW

Tijdens de laatste momenten van de beurs zijn wij al in de buurt om de afbouw en het inpakken van uw materialen zo vlot mogelijk te laten verlopen. Uw materialen kunnen bij ons gestockeerd worden, of worden op afspraak bij u terugbezorgd.
 
icon-debriefing

6. DEBRIEFING

Het behalen van uw doelstellingen op de beurs en een lange termijnrelatie met u als klant zijn voor ons zeer belangrijk. Daarom hechten we ook na afloop belang aan uw project. We vernemen graag uw feedback en werken daarmee graag aan een nog betere samenwerking voor toekomstige projecten.